REVOLTATOR - A fost eliberat barbatul care a lovit pe trecerea de pietoni o gravida al carei prunc a murit la spital!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 15:36

Angajatul Primariei Cristiani, din judetul Brasov, se bucura de acum de libertate. Judecatorii au hotarat ca doi ani si trei luni, cu suspendare, sunt suficienti. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!

Noua luni a stat in pantecul mamei, noua luni  cu suspendare a primit soferul pentru moartea lui. Iar pentru ca a condus baut, Liviu Neculicioiu a primit doi ani de inchisoare. Toti, cu suspendare, ba chiar redusi ccu sase luni.

Sunt amintirile groaznice care-l vor urmari toata viata pe Laurentiu. De luni bune, sotul Iuliei traieste un cosmar.
Inca traumatizat ca a privit cum ii moare singurul si mult- asteptatul copil, iar sotia este tot pe patul de spital, in coma, sotul Iuliei nu intelege cum de justitia l-a lasat liber pe cel care i-a distrus familia intr-o

secunda.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iulia este in continuare in stare grava, internata la un spital din Bucuresti.

La fel ca in ziua accidentului, nu raspunde la niciun stimul. Singura clipa in care a dat semne ca, in spatele unui trup inert inca mai traieste, a fost cand pruncul ei, pe care n-a apucat sa-l vada, s-a stins. Rudele spun ca tanara mama a presimtit ca ceva rau se intampla cu baietelul si a incercat sa-si smulga de pe ea firele aparatelor la care era conectata. De parca ar fi vrut sa ajunga la el, ca sa-l mai tina pe pamant.