Cum si-a surprins Gabi Cristea sotul de ziua lui! Tavi nu se astepta la asemenea cadou

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Gabi Cristea a vrut sa ii faca o surpriza in direct sotului ei, asta pe langa multe altele pe care le are pregatite pentru acasa.

Prezentatoarea TV stie ca orice barbat are suflet de copil si Tavi nu face exceptie de la aceasta regula, asa ca de ziua lui, Gabi i-a facut cadou o masinuta in miniatura.

Desi stie ca si-ar dori una adevarata, vedeta s-a gandit ca deocamdata trebuie sa se multumeasca cu aceasta jucarie pana cand va avea posibilitatea sa ii cumpere una noua, adevarata:" Stiu ca ai fi vrut una mare, dar sa incepem cu inceputul...Este

vorba de o masina, dar nu una oarecare. La un moment dat ne-am dus sa cumparam o masina pentru nepotelul lui Tavi, Tudor. Cand am ajuns la raionuld e jucarii, sotul meu a inceput sa se joace acolo cu ea si sa spuna ca vrea si el una".

Urmareste continuarea in materialul video alaturat si vezi ce surpriza vrea Gabi sa ii mai faca sotului ei!##VIDEO143966##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.