A plecat din aceasta lume furtunos, asa cum a si trait. Corneliu Vadim Tudor i-a socat, inca odata, pe toti cei care l-au cunoscut!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 15:42

A indraznit sa se ia la tranta cu moartea in versuri si chiar a ironizat-o.

Mai mult, afirmatiile pe care tribunul le-a facut in ultimele zile sunt, azi, o dovada ca si-a simtit sfarsitul! Trupul sau a fost depus astazi la o biserica din centrul capitalei, iar joi este programata ceremonia de inmormantare.

„Ultimele lui cuvinte au fost: mama asta este ultima mea zi, pana aici mi-a fost, fac infarct!”O moarte pe cat de fulgeratoare pe atat de asteptata! Cu doar o saptamana inainte sa plece pentru totdeauna, Corneliu Vadim Tudor isi anunta moartea in versuri.

La miez de noapte scria ultima poezie dedicata sfarsitului.

Ieri dimineata, Corneliu Vadim Tudor si-a chemat sotia si fiicele si le-a spus ca urmeaza cea mai grea despartire!
In numai cateva ore, inima tribunului a cedat. Diabetul si afectiunile cardiace l-au doborat. Dupa doua ore de resuscitare, medicii de la Spitalul Militar au declarat decesul. Vestea ca muntele de om nu mai este a cazut ca un traznet.


Ultimele luni au fost grele pentru tribun. Prietenii povestesc ca presedintele PRM avea inima grea, pierdea zile si nopti gandidu-se cum poate sa faca rost de bani. Avea probleme financiare grave. Pierduse mai multe procese de calomnie si trebuie sa plateasca despagubiri de zeci de mii de euro. In plus, ziarul si revista pe care le conducea abia mai vedeau lumina tiparului.


Si, totusi, acasa la tribun, sufletul lui pare ca nu a plecat.
Un porumbel vegheaza la geam. Iar cainii isi asteapta inca stapanul.

Sicriul cu trupul presedintelui PRM este depus la biserica sfantul Gheorghe cel Nou. Alaturi ii sunt cele doua fiice, care nu se despart de fotografia tatalui lor, sotia, surorile si fratele mai mare. Familia si-ar fi dorit ca tribunul sa fie depus in foaierul Senatului, pentru ca politicianul a avut patru mandate de parlamentar, dar solicitarea a fost respinsa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Corneliu Vadim Tudor isi va gasi odihna vesnica in cimitirul Ghencea civil, alaturi de mama sa, femeia pe care a iubit-o cel mai mult pe aceasta lume.

Inmormantarea va avea loc joi, la pranz.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.