A trait ca un tribun, dar a murit aproape lefter. Ce a lasat in urma lui Corneliu Vadim Tudor

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 03:55

Doua ziare, Romania Mare si Tricolorul, au fost comorile sale, dar tot ele l-au si ruinat.

Viata lui Corneliu Vadim Tudor a gravitat mai degraba in jurul culturii decat a banilor. Tot ce a avut de-a lungul vietii in buzunar a investit in cele doua ziare, in partid, dar si in arta, transformandu-si casa intr-un adevarat muzeu. In timp, au aparut problemele finaciare, care s-au acutizat in ultima vreme asa ca politicianul cauta solutii ca sa faca rost de bani.

In urma cu doar un an, Vadim ajungea intr-o situatie deloc placuta, era nevoit sa-si scoata la vanzare bunurile sale cele mai de pret.

Cum nimeni n-a fost interesat de „averea” sa, tribunul a ramas cu toata colectia, dar tot cu buzunarele goale.

Lacrimile si candelele aprinse dainuie in redactiile „Tricolorului” si „Romania Mare”. E o liniste sumbra, prea multa liniste, parca. Carmen Ionica este printre ultimii mohicani ai ziarului „Romania Mare”. Il cunostea prima data pe Vadim Tudor acum exact doua decenii, cand fondatorul publicatiei ii oferea locul de munca pe care il cauta cu disperare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soarta a facut ca cei doi buni prieteni, Adrian Paunescu si Vadim Tudor, sa piara din aceleasi motive: probleme cu inima.

Ce nu stia nimeni, insa, e faptul ca Tribunul a crezut ca, odata cu moartea maestrului Paunescu, nu mai exista roman care sa ii poata fauri necrologul. Asa ca si l-a scris singur. ##VIDEO144064##

 

Taguri: