Doi bebelusi gemeni au reusit sa surprinda toti medicii si asistentele care i-au adus pe lume! Cazul e atat de rar incat se intampla un la un milion

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 03:35

Partea cea mai fascinanta in ceea ce priveste genetica este faptul cum doi oameni se nasc gemeni si nu seamana deloc intre ei.

In cazul de fata, nimeni nu ar crede ca cei doi bebelusi au ceva in comun, dar sa mai existe si o conexiune apropiata intre ei!

Gemenele Lucy si Maria Aylmer au tinut prima pagina a ziarelor din cauza infatisarii lor diferite! Maria are culoarea pielii mai inchisa, iar Lucy este deschisa, are ochii albastri si parul roscat. Cazul acestor gemene este extrem de rar insa nu e nimic surprinzator din punct de vedere genetic.

Intelegand exact ce se petrece din punct de vedere stiintific, se poate depista diferitele perspective ale raselor umane si rolul lor in societate.

Ca si in cazul surorilor Aylmer, Triniti si Ghabriael Cunningham, acum in varsta de sase ani au fost pe prima pagina a ziarelor in 2011. Cei doi frati gemeni nu seamana deloc unul cu celalalt. Ghabriael s-a nascut cu parul blond si cu ochii albastri si seamna cu mama lui.
Triniti, are nuanta pielii mai inchise si ochii caprui si seamana cu tatal ei ei care e inchis la culoare si are ochii negri.

Parintii celor doi gemeni din Ohio au starnit curiozitatea oamenilor, insa acest lucru nu i-a deranjat. Potrivit studiilor genetice, cei doi gemeni sunt un caz foarte rar.


ABC Breaking News| Latest News Videos

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”