Gerard Butler, fostul iubit al Madalinei Ghenea, topit dupa actuala lui logodnica! Crezi ca romanca noastra e mai frumoasa ca ea?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 03:30

Starul hollywoodian vrea sa se aseze la casa lui, dupa cum spun apropiatii. Iar cea care l-a cucerit definitiv este o satena in varsta de 39 de ani, pe nume Morgan Brown.

Gerard Butler si-a gasit femeia care sa-l cuminteasca si sa-l lecuiasca de statutul de playboy al Hollywood-ului. Dupa mai multe relatii cu actrite celebre din Cetatea Filmului, precum Jennifer Aniston sau Cameron Diaz, Gerard parea ca si-a gasit linistea in bratele frumoasei romance Madalina Ghenea cu care a avut o relatie de aproape un an. Insa celebrul actor si modelul roman s-au despartit brusc, motivele fiind inca necunscute. De atunci, starul a mai fost vazut cu diverse femei, insa niciuna nu s-a dovedit a fi ceva serios pana cand a intalnit-o pe Morgan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca actorul a prezentat-o si parintilor sai si chiar i-ar fi dat un inel de logodna la inceputul acestui an.

Paparazzi l-au surprins, recent, pe actor in aeroport, de mana cu iubita lui care ii va deveni in curand sotie. Cei doi pareau mai indragostiti ca niciodata. Gerard nu s-a dezlipit de Morgan o secunda si a tinut-o mereu de mana, a dezvaluit cel care i-a vazut in aeroport.