Imaginea care iti va smulge o lacrima! E emotionant ce face acest refugiat sirian pentru fetita lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:19

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a strans sute de mii de like-uri si comentarii, fiind redistribuita de peste un milion de ori pe Facebook.

Fotografia surprinde un refugiat sirian care incearca sa vanda pixuri pe strada pentru a avea cu ce sa-si creasca copiii. Impresionati de ceea ce au vazut, mai multi activisti au incercat sa afle povestea barbatului si, in cele din urma, au si reusit.

Barbatul se numeste Abdul si este de origine din Palestina. Pana nu demult a locuit in Siria, impreuna cu familia lui insa, din cauza razboiului, a fost nevoit sa renunte la tot ceea ce a agonisit.



Acum traieste intr-una dintre numeroasele tabere de refugiati. Pentru ca isi iubeste enorm cei doi copii a decis sa nu stea la mana nimanui si s-a hotarat sa castige bani intr-un mod cinstit pentru a-i intretine.

Astfel, in fiecare zi isi ia fetita, care ii doarme in brate de oboseala, si vinde pixuri pe strazi. O campanie pentru ajutorarea lui s-a bucurat de succes, fiind stransi aproximativ 40.000
de dolari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”