Pescuia langa centrala nucleara Fukushima, cand a prins acest monstru marin. Cum arata creatura-mutant

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:19

Hirasaka Hiroshi a postat pe Twitter o imagine in care se chinuia sa tina monstrul in brate.

Captura a fost facuta la nord de locatia fostei centrale nucleare Fukushima Daiichi, in apropierea coastei vestice a Rusiei. Pestele prins e un lup-de-mare, o specie care traieste, de obicei, in Atlantic si Pacific, in apele de adancime si se raneste cu creaturile mici de pe fundul oceanului.

In timp ce un exemplar obisnuit rar atinge 1,2 metri, cel capturat de Hiroshi avea doi metri lungime. Acest exemplar de lup-de-mare vine sa confirme temerile pescarilor japonezi privind influenta radiatiilor nucleare asupra vietii marine, in zona centralei Fukushima.



Aceasta a fost distrusa in 2011, dupa un cutremur de 8,9 grade Richter, care a omorat 18.500 de persoane. In anii ce au urmat accidentului, pescarii au capturat in zona pesti care erau contaminati radioactiv de 2500 de ori peste limita normala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.