VIDEO. S-a asezat intr-o cada de baie plina cu tencuiala. Ce s-a intamplat cu trupul sau in timpul experimentului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:20

"M-am simtit ca acoperit de o armura", a povestit zidarul.

In inregistrarea de mai jos veti vedea momentul in care un barbat, de profesie zidar, a decis sa faca o baie in tencuiala, ca sa vada cum e. Alexander Tarasov s-a filmat in timp ce tencuiala se usca in jurul sau, in apartamentul pe care trebuia sa il renoveze. Bineinteles, proprietarul nu avea nicio idee ce face angajatul sau cu materialele de constructie.

Tarasov a pregatit camera de filmat si si-a pus la indemana o dalta, un ciocan si telefonul mobil, in caz ca experimentul ar fi devenit periculos.

Substanta s-a intarit in decurs de cateva ore, timp in care barbatul se plangea ca ii este prea cald, nu isi simte picioarele si isi simte pieptul ca este strivit.

El a decis sa se elibereze, spargand stratul gros de tencuiala intarita de pe piept. Acest experiment i-a pus in pericol viata, deoarece reactia chimica ce are loc in timpul intaririi tencuielii absoarbe toata umiditatea disponibila, inclusiv apa din corpul lui Tarasov.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”