Cosmarul care o va urmari toata viata! O soferita si-a vazut bebelusul si propria mama cum s-au stins in urma unui accident provocat chiar de ea

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:23

Nu a tinut cont de regulile de circulatie si a accelerat cand nu trebuia! Intr-o fractiune de secunda, soseaua s-a transformat in drumul plangerii!

Noapte cumplita pentru doua familii care se intorceau spre casa. Tanara in varsta de 26 de ani, care avea permis de numai un an, a fost cea care a intrat in depasire, in apropierea unui pod. Venea dintr-o localitatea invecinata si se indrepta spre casa, impreuna cu mama sa, dar si cu fetita de 6 ani si bebelusul de numai 3 luni, aflati pe bancheta din spate a masinii.

Coliziunea cu masina care venea de pe constrasens a fost inevitabila.

Bebelusul si batrana au murit pe loc! In autoturismul care circula regulamentar se aflau 2 barbati.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amandoi au fost grav raniti si au fost transportati, imediat,  la spital.

Tanara care a provocat accidentul si fetita sa de 6 ani au supravietuit, dar au fost grav ranite. Copila are mai multe traumatisme la cap si torace si va ramane sub supravegherea medicilor.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.