Marian Vanghelie, intre schimbat scutece si tribunal. Care sunt sansele ca Vanghelie sa ajunga la botezul fiicei sale

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Arestat la domiciliu, primarul suspendat al Sectorului 5 este, de doua saptamani, tata de fata, asa ca si-a luat atributiile in serios.

Ultimele doua saptamani din viata lui Marian Vanghelie au adus schimari radicale. Primarul suspendat al Sectorului 5 a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce Oana Mizil a adus pe lume o fetita, pe Maria.Marian Vanghelie si-a intrat in rol cu viteza luminii si se gandeste deja cu groaza la momentul in care fetita lui se va face mare.

Deocamdata, este un parinte lipsit de griji. Urmatorul mare eveniment din viata primarului suspendat va fi botezul Mariei.

Daca nu va obtine ingaduinta de la judecatori, Marian Vanghelie, aflat in acest moment in arest la domiciliu, risca sa nu poata participa la crestinarea fetitei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marian Vanghelie este judecat intr-un dosar de coruptie in care procurorii il acuza ca ar fi luat mita de 90 de milioane de euro.

##VIDEO144212##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.