Si-a acoperit tatuajul cu fard de pleoape oranje si nu, nu e ceea ce pare! Uite ce s-a intamplat pana la final cu desenul de pe piciorul ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 13:40

Tatuajele fie sunt considerate un lucru uluitor si le vei pastra toata viata sau, in timp, ajungi sa le detesti si sa vrei sa le scoti.

Cert este ca majoritatea angajatorilor nu le considera un lucru favorabil si unele persoane posesoare de tatuaje au ajuns sa fie refuzate pentru ocuparea unor anumite posturi din cauza acestui lucru. Nu lasa asta sa ti se intample si tie daca ai un tatuaj!

Iata ce poti face in acest caz. Datorita lui Michelle care are propriul canal de YouTube plin cu tutoriale dedicate make-up-ului vei reusi sa iti acopri tatuajul ca si cand pielea ta ar fi la fel ca inainte sa il ai.

Se stie ca pentru multi machiajul este o corvoada, insa ce preferati: sa nu aveti un job din cauza desenelor de pe corp sau sa reusiti sa le impacati pe amandoua?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: