A fost lovit de un fulger in timp ce incerca sa fotografieze o furtuna. Spune ca de atunci are puteri paranormale! Uite ce poate sa faca acest barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 02:05

Barbatul din imaginile alaturate a trait o serie de momente ciudate, pe care cu siguranta nu le va uita prea curand.

Brian Skinner se afla pe malul oceanului in timpul unei furtuni si incerca sa surprinda cat mai multe fulgere. La un moment dat, in timp ce isi aranja aparatul de fotografiat, a fost trasnit chiar in mana dreapta.

"Parca timpul s-a oprit in loc in acea secunda! A fost un moment infricosator, simteam de parca as fi fost lovit de un baros. Sunt constient ca am avut un noroc urias", marturiseste australianul.



Ciudateniile nu s-au terminat insa aici. Brian sustine ca dupa acest eveniment s-a ales cu cateva puteri supranaturale si a putut chiar sa citeasca si gandurile oamenilor.

Momentul in care a fost lovit de fulger a fost surprins de iubita lui:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.