Lovitura groaznica pentru Leo de la Strehaia! Dana Criminala s-a inhaitat cu Renata si i-au vandut Lamborghini-ul!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Ce teapa i-au dat.

Saptamana trecuta, dupa mai multe zile in care s-a gandit si s-a tot gandit, a decis sa ii ofere masina Danei Criminala, convins fiind ca va ramane cu ea, ca vor forma un cuplu frumos si solid. Toata lumea a ramas masca atunci cand "printul" a facut anuntul, mai ales ca Anca spera ca bolidul sa ii fie daruit ei.

Cand ii era lumea mai draga, Leo a primit o veste cumplita! Dana Criminala s-a aliat cu Renata si impreuna s-au intalnit cu un barbat caruia i-au vandut masina, adica fix aceluiasi tanar de la care luase Leo bijuteria.

Dupa care s-au facut nevazute cu circa 167 de mii de euro mai bogate."Ce sa fac eu cu masina? Nu pot sa merg cu ea pe drumurile astea! Pana la urma pe mine ma intereseaza banii, nu masina. Eu am ce sa conduc, nu imi fac probleme. Asta nu e masina de zi cu zi", a explicat Dana Criminala.

"Ma asteptam la orice, dar nu ma asteptam la asa ceva! Nici acum nu imi vine sa cred.

Le-am tot sunat pe amandoua toata ziua si nu mi-au raspuns. In weekend a fost totul ok intre noi. M-au distrus, erau ultimii mei bani!"
, a mai declarat "Printul tiganilor", suparat foc.

"Nu-l aduceti in platou pe Televijian, ca il bat. Se dadea prietenul meu, dar m-a ars", a spus el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cumparatorul

a venit la WOWbiz si a declarat ca nu considera ca a facut nimic gresit. El a incercat sa il sune pe Leo de la Strehaia." Oricum aveai sa imi dai bani", a explicat barbatul care a luat Lamborghini-ul. El sustine ca cele doua brunete au plecat apoi cu doi barbati pe care nu ii cunostea.

Marius Televijian spune ca pe Dana si Renata nu le interesa cum va reactiona Leo atunci cand va afla ca i-au dat teapa: "Ele radeau, nu aveau nicio treaba.

Te-au ars ca pe un fraier. Cu ce sunt eu vinovat pentru ce ti-au facut? Masina aia era un cadou, femeia putea sa faca ce voia cu ea, putea sa o arunce si in Dambovita. Te-au ars ca pe o gasca, esti fraier".

Vezi video pe WOWbiz.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.