Cele mai scumpe inele de logodna ale vedetelor! Uite cu ce averi pe degete se mandresc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 01:25

La americani treaba sta cam asa! Inelul de logodna trebuie sa aiba o piatra pretioasa, care sa te orbeasca!

In functie de cat de mare este dragostea unui barbat, tot atat de maree trebuie sa fie si diamantul de pe degetul viitoarei sotii! George Clooney a cheltuit o averee pentru inelul de logodna, pe care i l-a daruit lui Amal.

Lady Gaga a avut cea mai interesanta cerere in casatorie!Prima data mi-a dat un inel pop, un inel de acadea. 500.000 de dolari a scos din buzunar logodnicul ei pentru inelul unicat, care are gravate initialele T si S! T de la Taylor Kinney si S de la Stefani, numele real al lui Mamei Monstru.##VIDEO144373##



Angelina Jolie poarta cu mandrie pe inelar un inel cu diamante vintage de 16 carate! Sa nu credeti ca nu se poate mai mult de atat! Pe locul trei in topul celor mai scumpe bijuterii primite vreodata de o celebritate sta inelul lui Catherine Zeta Jones. Sarmantul Michael Douglas i-a oferit dragei sale sotii un inel cu diamant rotund, de 10  carate, in valoare de 2 milioane de dolari!

Au trecut muulti ani pana cand Jay Z, care stiti ca e cel mai bine platit rapper din LUME, s-a decis sa “put a ring on it”, mai
pe romaneste sa ii ofere un inel lui Beyonce! Bijuteria are un diamant imens de 18 carate, un pret colosal de 5 milioane de dolari si uite asa a primit locul doi in topul nostru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.