Se strange latul in jurul celor care faceau bani de pe urma bolnavilor de cancer! Sotia lui Titi Sgarcitu a fost retinuta de anchetatori

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 01:10

Printre retinuti, este si sotia lui Titi Sgarcitu, cel care ar fi coordonat totul din puscarie - Liliana a fost luata de-acasa, azi-noapte, si dusa direct la Bucuresti, unde procurorii DIICOT au audiat-o ore-ntregi.

Intre timp, anchetatorii ridicau din casa ei si-a sotului  sute de documente si bani. Procurorii DIICOT spun ca familia Sgarcitu a pagubit Casa Nationala de Asigurari de Sanatate cu milioane de lei. Au atras de partea lor medici, farmacisti si functionari- fiecare cu sarcini precise. Unii emiteau retete pentru persoane sanatoase, altii decontau tratamentul, iar farmaciile primeau banii de la stat, dar si de la bietul bolnav.

Toti cei banuiti c-ar face parte din gruparea care a pagubit statul roman sunt audiati la Bucuresti.

Unele surse spun ca printre ei s-ar afla si directorul penitenciarului Focsani, care ar fi primit bani de la Sgarcitu ca sa-l transfere intr-una dintre celulele sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Despre Sgarcitu s-a spus, scris si uneori dovedit ca „a luat case cu japca, pacalind destui naivi din

Braila, cu complicitatea unor notari, sa i le cedeze in schimbul unor imprumuturi derizorii, de ordinul a doar cateva mii de euro.”

 

Taguri: