Avea migrene de 9 luni de zile si nu stia de la ce. A ramas socata dupa ce a facut o tomografie. Uite ce era in capul ei! Ajunsese la creier

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 21:20

Yadira Rostro, o femeie din statul american Texas, se plangea de 9 luni de zile de o serie de dureri de cap care deveneau din ce in ce mai suparatoare.

In plus ea incepuse sa aiba si probleme cu vederea si ajunsese sa experimenteze si momente de orbire totala. Speriata, si nestiind ce sa mai faca, Yadira s-a hotarat in cele din urma sa mearga la un control de specialitate.

Daca initial nu si-au dat seama ce se intampla, in urma unei tomografii medicii au descoperit un lucru socant: femeia avea in cap mai multi viermi vii, care practic ii mancau din creier.



A fost dusa de urgenta intr-o sala de operatii si, din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru ea. Unul dintre doctorii care a lucrat la acest caz spune ca este posibil ca Yadira sa fi contactat parazitii sub forma unor larve in timpul unei vacante in Mexic.

Ulterior larvele s-au dezvoltat si, prin sange, au ajuns in creier.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.