Dupa o viata de munca, a ajuns la mila celor din jur. Un cioban din Sibiu are nevoie de ajutorul nostru, pentru a invinge o boala necrutatoare

Autor: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Doar credinta si speranta ca intr-o buna zi va fi din nou sprijinul familiei ii dau putere sa lupte.

Un munte de om era baciul Ioan Solomon, pana ca Dumnezeu sa-i dea, inexplicabil, incercarea vietii. A muncit o viata intreaga, insa acum  boala care-l macina de ani de zile aproape ca l-a doborat. O boala grea, venita dintr-o data, i-a luat ciobanului cele mai de pret avutii, dupa copii: puterea sa munceasca si turma de mioare.

Parca un blestem a lovit familia Solomon- oameni gospodari si respectati, cu traditia oieritului in sange, cei doi soti, bunica si copiii sunt condamnati la neputinta.
In loc sa-si mane turma, ciobanul Ioan se lupta cu boala. Desi, initial, medicii nu i-au dat nici o sansa la viata, omul n-a renuntat nicio secunda sa spere ca va fi cel de-altadata: a trecut, cu o forta incredibila, prin 9 interventii la limita cu moartea, dar boala se tine scai de el. Ultima interventie, facuta in Germania, a costat 53 000 de euro si i-a saracit pe bietii oameni.##VIDEO144493##

Baciul Ioan sufera de hemangioblastom cerebelos stang- altfel spus, o tumoare pe creier, care ii ia omului pana si puterea sa mai vorbeasca. In locul barbatului, au ramas sa munceasca atat cat pot, fiii- unul de 14, celalalt de 17. Ei ii mai alina suferinta omului care odinioara ii ducea pe toti in spate.

Barbatul trebuie sa urmeze, acum, o alta interventie: are nevoie  de 10 000 de euro- bani pe care nu-i are. Impreuna il putem ajuta cu donatii in conturile de mai jos:

Titular: Solomon Ioan
BCR Sibiu
RO69RNCB0539036115770001
Titular: Asociatia Animos Hermannstadt, cu mentiunea: „Pentru Solomon Ioan”
BCR Sibiu
RO34RNCB0227057672330001

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti