Avea multe fire de par alb in cap, asa ca a fiert niste coji de cartofi si si-a dat cu ele prin cap. E INCREDIBIL ce s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 23:40

Majoritatea femeilor incearca sa acopere firele albe de par din cap, iar pentru a realiza acest lucru cele mai multe dintre ele folosesc obisnuita vopsea, care se gaseste pe rafturile oricarui magazin.

Aceasta metoda are insa dezavantajele ei: procedura de vopsire a podoabei capilare dureaza destul de mult, iar in timp chimicalele ataca si deterioreaza firul de par.

Exista insa o metoda foarte rapida, cu rezultate garantate, ce foloseste ingrediente 100% naturale. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti intr-o cratita o cana de coji de cartofi, peste care adaugati doua cani de apa.

Fierbeti cojile timp de 5 minute dupa care strecurati-le, avand grija sa pastrati apa rezultata intr-un bol separat.

Ulterior, dupa ce ati samponat si ati clatit parul, folositi aceasta apa pentru o noua clatire, avand grija sa udati cu a intreaga suprafata a parului.

Veti observa ca firele albe vor disparea aproape instant. Iata si un material video demonstrativ:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.