VIDEO - Leo, la pamant! Anca de la Strehaia chiar i-a luat masina si l-a lasat pe jos, n-a glumit!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Leo de la Strehaia a primit lovitura fatala de la cine nu se astepta. Atacat din toate partile, "Printul tiganilor" a ramas si fara masina, dupa ce Anca a decis sa i-o "confiste", profitand de faptul ca e pe numele ei.

 

VIDEO- Leo, la pamant! Anca de la Strehaia chiar i-a luat masina si l-a lasat pe jos, n-a glumit!
Leo de la Strehaia a primit lovitura fatala de la cine nu se astepta. Atacat din toate partile, "Printul tiganilor" a ramas si fara masina, dupa ce Anca a decis sa i-o "confiste", profitand de faptul  ca e pe numele ei. L-a amenintat in direct, in emisiune, dar parca Leo nu a luat-o in serios.
Mai ales ca la final a si dezvaluit ca are de gand sa renunte definitiv la Renata, Dana Criminala sau Loredana Chivu si sa se intoarca la nevasta, cu care vrea sa faca si cununie.
"Si acum ce mai vrei? Nu mai ai nimic cu mine, nu mai suntem casatoriti… Gata, pa! Asa-mi trebuie. Ia taxi-ul", a spus Anca.
"Vreau sa iti spun ca tu esti mai*** decat toate romancele", i-a zis Leo.
Dupa ce a iesit invingatoare, Anca de la Strehaia s-a urcat la volanul masinii si a plecat.
"Iti multumesc, Doamne, ca mi s-a indeplinit dorinta asta. Nu il mai vreau pe el, doar sa fiu eu sanatoasa cu copiii mei, cu familia mea care mai e. Am luat masina, gata. L-am lasat pe jos, chiar l-am lasat la pamant", a declarat, satisfacuta, piranda.
In timp ce Anca ii multumea Lui Dumnezeu pentru reusita ei, Leo a ramas singur! Si nici nu-si imagina ce-l asteapta...
"Uita-te si tu ce am ajuns, vai de capul meu, din cauza femeilor.  S-a luat si tiganca mea dupa romance. De ce am pus tot pe numele lor? Nu am cu ce sa plec, mi-a luat Anca masina. Stai, stai, stai.
Stai un pic! Ia-ma si pe mine, te rog eu frumos. Du-ma sa ies si eu de aici. Mi-au luat tiganii masina", s-a plans Leo.
Vezi aici materialul video!

L-a amenintat in direct, in emisiune, dar parca Leo nu a luat-o in serios. Mai ales ca la final a si dezvaluit ca are de gand sa renunte definitiv la Renata, Dana Criminala sau Loredana Chivu si sa se intoarca la nevasta, cu care vrea sa faca si cununie.

 
" Si acum ce mai vrei? Nu mai ai nimic cu mine, nu mai suntem casatoriti… Gata, pa! Asa-mi trebuie. Ia taxi-ul", a spus Anca.
" Vreau sa iti spun ca tu esti mai*** decat toate romancele", i-a zis Leo. 

Dupa ce a iesit invingatoare, Anca de la Strehaia s-a urcat la volanul masinii si a plecat.
" Iti multumesc, Doamne, ca mi s-a indeplinit dorinta asta.
Nu il mai vreau pe el, doar sa fiu eu sanatoasa cu copiii mei, cu familia mea care mai e. Am luat masina, gata. L-am lasat pe jos, chiar l-am lasat la pamant
", a declarat, satisfacuta, piranda. 

In timp ce Anca ii multumea Lui Dumnezeu pentru reusita ei, Leo a ramas singur! Si nici nu-si imagina ce-l asteapta...

" Uita-te si tu ce am ajuns, vai de capul meu, din cauza femeilor.  S-a luat si tiganca mea dupa romance. De ce am pus tot pe numele lor? Nu am cu ce sa plec, mi-a luat Anca masina. Stai, stai, stai. Stai un pic! Ia-ma si pe mine, te rog eu frumos. Du-ma sa ies si eu de aici. Mi-au luat tiganii masina", s-a plans Leo.

Vezi aici materialul video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”