O romanca a ajuns regina diamantelor! Iata cum a ajuns sa faca legea pe piata bijuteriilor exclusiviste

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 17:22

Bijuteriile pe care le fabrica si le vinde ea sunt atat de scumpe, incat nu au pret! Romanca devenita regina diamantelor are o lista de clienti pe care se afla multi dintre miliardarii lumii.

O romanca face legea in industria exclusivista a diamantelor rare. Bijuteriile ei sunt piese de colectie si sunt ravnite de toti miliardarii lumii. Ea este Narcisa Pheres.

Este olteanca, la origine, din Corabia, iar, in anii 90, a plecat in Japonia. In prezent, isi duce viata mai mult in avion, dupa cum ea insasi marturiseste. Hong Kong este orasul in care isi petrece putinul timp liber.



Seicii, printii si miliardarii lumii stau la coada in asteptarea unei bijuterii unicat, care sa aiba incrustata o piatra rara.
Brandul ei super exclusivist o pozitioneaza printre greii lumii pe piata bijuteriilor.

Iar pretul ajunge sa fie stabilit doar dupa discutii elaborate. Valoarea unora dintre bijuteriile pe care le vinde poate ajunge si la cateva milioane de euro. Adevaratul lux sta in detalii, spune romanca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.