"Va rog sa aveti grija de ei!” Acesta este biletelul pe care o femeie l-a pus langa doi copilasi pe care i-a abandonat in fata spitalului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 17:25

Cei doi frati au fost lasati in fata Unitatii de Primire Urgente si au avut noroc cu medicii care i-au gasit si i-au salvat de la o moarte sigura, mai ales ca starea de sanatate a unuia dintre ei era extrem de grava.

Abandonati, cu biletele de gat! Asa au fost gasiti cei doi frati: un bebelus de doua luni si sora lui mai mare cu un an.
In loc de atingerea calda a mamei, copiii vor simti gratiile reci ale unui centru de plasament.

Medicii spun ca daca micutii ar mai fi ramas langa mama, probabil ar fi murit.Bebelusul de doua luni era infometat. Pentru ca nu aveau de unde sa-i dea lapte, se pare ca tatal a incercat sa-i dea supa, numai ca sugarul a refuzat.

Cateva cuvinte insirate pe un biletel si doua suflete care au venit pe lume parca impotriva vointei propriei lor mame, asta au gasit medicii de la spitalul judetean din Baia Mare.

Cand au fost gasiti de medici, starea celor doi micuti era extrem de grava, daca mai ramaneau afara chiar si cateva minute ar fi putut sa moara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama

copiilor se pare ca este o femeie de aproximativ 30 de ani, din judetul Salaj. Se pare ca femeia i-a nascut acasa pe cei doi copii, nefiind inregistrata in actele spitalului. In plus, se pare ca nu ar fi pentru prima data cand acesta recurge la un astfel de gest, a mai nascut un copil si l-a abandonat, la numai cateva luni dupa ce a venit pe lume.

Femeia locuieste intr-o tabara de rromi si traieste de pe o zi pe alta, din ce gaseste printre resturile aruncate de altii, asa ca pentru a le oferii micutilor o viata

mai buna, aceasta a decis sa ii abandoneze.

Autoritatile au demarat o ancheta, de abia dupa ce starea de sanatate le va permite, micutii vor fi transferati la o casa de tip familial, unde vor ramane in grija statului pana la varsta de 18 ani.