Este furtuna in Italia dupa materialul difuzat de stirile Kanal D de la Roma! Intreg scandalul a ajuns in toata presa din Peninsula

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 23:30

Nu am suportat sa fiu inselat si am luat atitudine. Asa am aflat cu totii ca jefuirea pe fata a turistilor straini este, in realitate, un fenomen, impotriva caruia autoritatile au tot intarziat sa ia masuri!

Multi italieni sunt de-a dreptul revoltati de prezenta acelor sarlatani in fata Colloseumului. Intreg scandalul a ajuns in toata presa din peninsula. Eforturile noastre nu vor ramane fara ecou, cu siguranta, acum, ca am deschis cutia Pandorei.
Facem dreptate pana in panzele albe! Materialul difuzat de Stirile Kanal D are un ecou urias in Italia. Cele mai respectate televiziuni si ziare din peninsula au relatat despre scandalul in care a fost implicat Christian Sabbagh.

Suna increbil pentru cine nu este de-al locului, dar tehnicile folosite de acei indivizi, in fata Colosseumului, pentru a lua cat mai multi bani de la turistii straini, sunt o problema rusinoasa pe care nici pana in ziua de azi Italia nu a rezolvat-o.

„ Ei inchid un ochi, cum se spune (…). E mai usor sa nu aiba bataie de cap. Municipalitatea stie de ani de zile de situatia aceasta.

Cazul lui Christian nu este primul si nu va fi nici ultimul.”
Foarte multi italieni se plang, iar furia lor se rasfrange mai ales asupra politistilor, care stau si nu le fac nimic sarlatanilor.

Oricine poate fi in locul lui Christian Sabbagh. Milioane de turisti viziteaza Colosseumul zi de zi. Acesti oameni fara scrupule fac bani din naivitatea vizitatorilor, indiferent de tara din care vin. Vrei o poza cu gladiatori, trebuie sa scoti bani din portofel.
Si nu cat doresti tu, ci cat cer ei.

Doar de amuzament, Christian Sabbagh si Madalin Ionescu au imbracat costumele lor si s-au fotografiat. Nici prin gand nu le-ar fi trecut ca totul se va transforma in amenintari, gesturi obscene si agresiuni fizice. Totul a inceput cand a venit momentul platii. Nici bine nu a scos colegul nostru portofelul, ca ei se intindeau sa-i ia toti banii!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”