Avea niste pungi IMENSE sub ochi, asa ca a decis sa sparga un ou si sa-si dea cu albus pe acolo. Uite cum arata acum aceasta femeie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 23:10

Nimanui nu ii plac pungile care apar sub ochi deoarece acestea nu au un aspect placut si te fac sa arati mai batran decat esti de fapt.

Exista insa cateva metode care pot da rezultate foarte bune in eliminarea lor si pe care oricine le poate incerca acasa. Spre exemplu, o masca realizata din albus de ou aplicata zilnic pe fata poate reduce considerabil pungile de sub ochi.

Albusul de ou contine o multime de substante nutritive care hranesc tenul si redau elasticitatea pielii. O alta substanta care te poate ajuta sa scapi de aceasta problema este sucul de lamaie.



Combina putina apa cu 2-3 picaturi de suc de lamaie si aplica amestecul pe zona din jurul ochilor. Las-o sa actioneze timp de 15-20 de minute dupa care clateste cu apa rece. In timp vei observa ca pungile vor disparea.

Iata si diferenta, inainte si dupa:



Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”