Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 26

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 13 iul 2020, 16:46

Macit isi sacrifica marea dragoste!

Macit este nevoit sa ia cea mai grea decizie, tanarul isi calca pe inima si accepta sa se casatoreasca cu Pelin, pentru a-si salva tatal si pentru remedierea situatiei din companie.  Tanarul o avertizeaza pe mama sa ca va fi o casatorie de sacrificiu, care va dura doar pana cand lucrurile vor intra in normal. In vreme ce Neriman este hotarata sa lupte pentru dragostea sa si face tot posibilul pentru a-i recastiga increderea tatalui sau, Macit se gandeste la repercursiunile promisiunii facute familiei sale si la felul in care ii va da cumplita veste lui Neriman.

Pelin jubileaza la gandul ca in sfarsit a reusit sa puna mana pe Macit si se va putea razbuna pentru toate umilintele suferite. Ea merge impreuna cu parintii sai in vizita la familia lui Macit, pentru a pune la punct organizarea nuntii. /www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16789727/1/media-144342180077619700.jpgIn acest timp, Macit este asteptat la petrecerea de logodna, insa decide sa puna capat farsei in care il implicase familia sa si pleaca sa o caute pe Neriman.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Tanarul isi gaseste iubita in bratele lui Sinasi, care incerca sa o consoleze. Daramata de durere, tanara il intreaba pe Macit daca este adevarat ca se va casatori cu Pelin, iar el ii raspunde ca este doar o casatorie de forma.

Insa Neriman nu mai vrea sa auda nimic si ramane in bratele lui Sinasi, iar Macit se vede nevoit sa se retraga cu inima sfasiata de tristete.

 

Taguri: