Situatie scapata de sub control in Orasul Baltimore din statul Maryland! O camera de supraveghere a surprins un politist cum ameninta un tanar de culoare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 17:32

Mama lui Jeremy McDole sustine ca fiul ei nu era inarmat si cere explicatii politistilor.

Seful politiei din Wilmington spune ca agentii au fost chemati dupa ce barbatul s-ar fi impuscat singur. McDole nu a cooperat cu politistii si a fost ucis in timp de incerca sa ajunga la arma. De cealalata parte, mama lui McDole sustine ca fiul ei nu era inarmat.

Situatia pare scapata de sub control si in Orasul Baltimore, din statul Maryland! O camera de supraveghere a surprins o scena similara pe strada.

Un politist ameninta un tanar de culoare, in varsta de 19 ani, neinarmat, pe care incearca sa-l imobilizeze. In imagini se vede, insa, cum tanarul de culoare se indreapta agitat spre agent, cu mainile la spate, apoi incearca sa-l sperie pe agent, simuland ca ar avea o arma la spate. Pana la urma, se produce inevitabilul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Politistul

trage mai multe focuri de arma. Individul cade la pamant si este imobilizat. Totul a inceput dupa ce adolescentul american a incercat sa obtina o reteta pentru sirop de tuse care contine substante narcotice. In cele din urma, adolescentul a murit.