Aceasta tanara e de-a dreptul superba si toti barbatii intorc capul dupa ea pe strada. Cand afla ce sport practica toti sunt socati, nu si-o imagineaza plina de noroi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:33

La 18 ani, ea a participat la primul concurs de frumusete.

Toni Burrows are 27 de ani si este o femeie de succes. La doar 3 ani, ea s-a apucat de calarie si a inceput sa participe la concursuri de echitatie de la 4 ani. A fost pasionatata toata viata de calarie, insa in urma cu un an si jumatate a inceput sa practice un nou sport: rugby.

"Toti prietenii mei joaca rugby si mereu mi s-a parut interesant",

a declarat tanara. Ea se antreneaza de doua ori pe saptamana si joaca, in fiecare duminica, intr-o divizie locala, pentru echipele din sud-estul Angliei.

"Rugby-ul e sportul suprem", a spus ea. "Nu am cuvinte pentru a exprima adrenalina care imi curge prin vene atunci cand va ca cineva vine spre mine, cu mingea in mana".

Toni are si o latura feminina. De la 18 ani, ea participa la concursuri de frumusete si, adesea, e pusa in situatia de a alege intre un meci de rugby si un podium de defilare.


Tu ce spui, unde crezi ca se potriveste mai bine aceasta fata?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.