Politistii locali ai Sectorului 3 au, de cateva zile, un nou coleg. Nu poate sa vorbeasca, dar e in stare sa puna pe fuga orice infractor.

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 15 nov 2020, 22:00

Pe Nero, un caine ciobanesc german, oamenii legii l-au gasit ratacind pe strazi.

Agentii l-au luat imediat in grija, iar acum ii cauta un stapan. „Ajutati-ne sa ii gasim stapanul!  Politistii locali ai Sectorului 3 au gasit o minune de catel in parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR)”, au scris politistii pe pagina de socializare a autoritatilor locale. Nu s-au indurat sa-l lase pe Nero, pierdut pe strazi, nemancat si la mana hingherilor.

Ii place joaca si este atent ori de cate ori ii arunci mingea.

Si va asiguram ca operatorul nostru stie cel mai bine asta. Tot in joaca am facut si un test. I-am ascuns mingea sub o banca si l-am pus sa o gaseasca. Totul a durat mai putin de 30 d e secunde.

Daca mingea e jucaria lui preferata ramane de vazut. Pana un- alta, e mai atras de microfonul nostru. Zis si facut. Cu ochii pe microfon, Nero ne demonstreaza ce inseamna sa fii caine lup.

Pana cand va aparea stapanul, politistii il hranesc din banii lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO144720##

Ajutaţi-ne să îi găsim stapânul! Daţi un SHARE!!! Poliţiştii locali ai SECTORULUI 3 au găsit o minune de căţel, rasa...

Posted by Poliţia Locală Sector 3 on  22 Septembrie 2015

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.