Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 28

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Dupa logodna cu Pelin, viata lui Macit devine un cosmar!

Marea intalnire dintre Macit si Faiz, tatal lui Neriman, amplifica tensiunea dintre cei doi. Faiz este socat sa afle ca tanarul care aspira la dragostea fiicei sale este de fapt asociatul dusmanului sau, Selim Demirhan. Dorind sa discute cu Faiz despre relatia sa cu Neriman, Macit il retine, insa Pelin nu pierde ocazia de a lansa o noua intriga si dezvaluie tuturor ca urmeaza sa se casatoreasca cu Macit. Bulversat de cumplita veste, Faiz se retrage, simtindu-se rusinat de situatia in care se afla, din cauza fiicei sale.



Afectat de reactia lui Pelin, Macit nu ezita sa ii reproseze acesteia comportamentul avut fata de tatal lui Neriman, amintindu-i ca logodna lor este doar un joc. Insa Pelin ii spune raspicat ca trebuie sa respecte regulile acestui joc pentru a-si salva familia.

Temandu-se de comportamentul dur a lui Faiz fata de fiica sa, Macit o avertizeaza ca tatal sau a aflat adevarul despre casatoria sa cu Pelin.
Uimita de cele aflate, Neriman ii reproseaza lui Macit ca a adus numai suferinta in familia sa si ca a ravasit viata tuturor.

In vreme ce Neriman este suparata si rusinata de ceea ce i-a provocat tatal sau, Sahika este deranjata de atmosfera sumbra din casa si decide sa plece pentru a scapa de strictetea unchiului sau. Faiz este zdruncinat de cele aflate si suparat ca a trebuit sa se umileasca in fata dusmanului sau, aruncand intreaga vina pe fiica sa.

Sfatuit de prietenul sau, Ozgur, sa nu renunte la iubirea pentru Neriman, Macit isi ia inima in dinti si aranjeaza o intalnire cu Neriman, pe malul marii, pentru a incerca din nou sa clarifice situatia lor. Desi nu stia ca il va intalni pe Macit, Neriman accepta cu greu plimbarea cu Fahriye si este uimita sa il vada pe Macit. In vreme ce tanarul ii cere iertare lui Neriman, coplesind-o cu declaratii de dragoste, cei doi sunt urmariti din umbra de un fotograf angajat de catre Pelin.


Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”