Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de Barack Obama la un dineu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 20:45

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderul de la Casa Alba, la un dineu oferit de acesta. Seful statului a publicat o fotografie pe internet in care apare alaturi de Barack Obama si cele doua prime doamne.

Zambete largi si tinute asortate in detaliu, la Casa Alba! Asa arata poza cuplurilor prezidentiale ale Romaniei si Statelor Unite ale Americii, dupa dineul oferit  luni seara de presedintele american. Poza a fost postata aseara de Presedintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de socializare si a primit aproape o suta de mii de aprecieri. Posibil si datorita alegerilor vestimentare!

Albastrul intens si bleu-ul au fost alegerile cromatice pe care au mers atat Klaus si Carmen Iohannis, cat si Barack si Michelle Obama.

Intr-o rochie bleu, pana la nivelul genunchilor, cu maneci scurte, dar care-i acopera umerii, Carmen Iohannis a zambit larg in poza de la Casa Alba. Doar cateva pliuri la nivelul gatului i-au decorat tinuta. Discret machiata, cu o coafura simpla, prima doamna a Romaniei denota incredere si buna dispozitie, ca dupa o discutie agreabila. Nici pentru alegerea pantofilor stiletto de culoarea bej nu i se poate reprosa nimic.

Tinuta lui Carmen Iohannis a fost in ton cu cea a sotului sau, care a purtat o cravata de aceeasi culoare si a afisat acelasi zambet

discret cu care ne-am invatat pana acum.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-o parte si de alta a sotilor Iohannis au stat Michelle si Barack Obama.

Nuanta lor cromatica a fost ceva mai pronuntata. Prima doamna a Americii a purtat o rochie de dimensiuni medii, de culoarea neagra, accesorizata, insa, cu modele florale de un albastru intens si argintii. Nu este o noutate faptul ca Michelle a ales o rochie care sa-i puna in valoare umerii si bratele lucrate la sala. Pantofii purtati de ea au fost tot stiletto, dar de culoare neagra. Din extrema dreapta, Presedintele Barack Obama si-a asortat cravata albastra cu rochia sotiei sale.

 

Taguri: