Patriarhul Daniel a aniversat opt ani  in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Un pic de evlavie da bine la popor iar politicienii s-au inghesuit mai ceva ca la sfintele moaste!

Unul cate unul au aparut ministrii si parlamentarii la Patriarhie, in frunte cu premierul Victor Ponta, care nu a intrat in catedrala patriarhala la slujba si l-a asteaptat pe Patriarh la Palat. E sarbatoare mare pentru toti credinciosii, s-au implinit opt ani de cand Preafericitul Parinte Daniel a fost uns Patriarh al Bisericii Ortodoxe.

Nu-i de mirare ca oameni de rand, politicieni cu staif, dar si inalte fete bisericesti s-au inghesuit sa ii spuna „La multi ani!” si fiecare a lasat cate un cadou la poarta.

Din portbagajele masinilor au iesit scoase buchete enorme. O icoana lucrata manual este poate cel mai de pret dar primit de patriarh, dar si un jilt care este adus de curier la Palatul Patriarhal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO144782##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.