Ne asteapta un weekend cu multe posibilitati de distractie. Pasionatii de masini sau gurmanzii vor avea un sfarsit de saptamana fericit!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Ilinca Obadescu va spune tot ce se intampla in acest sfarsit de saptamana.

Capitala este vedeta acestui weekend.Daca sunteti pasionati de masini si avioane atunci mergeti la SAB. 7 automobile, venite direct de la Frankfurt, vor fi prezentate in premiera nationala la Salonul Auto Bucuresti. Daca mergeti acolo, veti avea parte si de un spectacol pe cer!

Daca pe cer roiesc avioanele, pe strazile capitalei, masinile vor trebui sa ia o pauza. Traficul va fi restrictionat pe mai multe artere. Motivul: Maratonul Bucurestiului!

Cu asa trafic in capitala, cu siguranta va veti intalni cu o multime de viitoare mirese nemultumite ca intarzie la targul organizat de la ROMEXPO!

Lasam

aglomeratia din Bucuresti si ajungem in Buzau. Va asteapta doua zile de distractie si voie buna, cu gratare sfaraind continuu si muzica populara. Gazdele au pregatit pastrama de berbecut, carnati de Plescoi si vin de Pietroasele, bineinteles!

La Satu Mare este „Sarbatoarea recoltei”. Aici, va puteti aproviziona camarile cu produse traditionale! De asemenea, va puteti ospata la fata locului cu tuica, vin, must, dulceturi, zacusca si muraturi.

La Cluj-Napoca, e mare sarbatoare venita tocmai de pe plaiuri germane.

Daca sunteti din Maramu’, sambata si duminica mergeti la Festivalul de Vin si Gastronomie din Baia Mare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO144860##

Si-n Capitala puteti sa degustati must proaspat pregatit si sa mancati bunatati traditionale! Daca vreti sa mancati bine sau sa aproviziona camarile aveti de unde alege.

La Rasnov, isi dau intalnire cele mai tunate masini. Si unde-s multi cai putere, cu siguranta vor fi si multe domnite!

A venit toamna si parca frigul te face sa te simti si mai singur, daca nu are cine sa te tina in brate. Va aflati in aceasta situatie? Atunci mergeti intr-o excursie de 3 zile, organizata special pentru cine nu are inca pereche! Cine stie? Poate va gasiti marea iubire.

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem saptamana viitoare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.