Iulia Albu a facut iar ravagii printre vedete! Uite cum le-a facut praf in ultimul hal!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Ca in fiecare joi, Iulia Albu a fost dura cu privire la tinutele purtate de vedete la evenimente mondene.

 

Iulia Albu a facut iar ravagii printre vedete!Uite cum le-a facut praf in ultimul hal!
Ca in fiecare joi, Iulia Albu a fost dura cu privire la tinutele purtate de vedete la evenimente mondene.
Ruby- Cred ca in ultima vreme a devenit fan foarte mare J Lo sau Kim Khardashian. Daca isi doreste o astfel de rochita, trebuie sa cumpere de la brandul original.
Ii dam 4,5. E o nota foarte buna pentru ea.
Sifonata a iesit Amalia Enache- Nu e o rochie urata, dar nu e potrivita pentru o tinuta mondena. E prea frig pentru o asemenea tinuta. E o linie clasica pentru cineva care lucreaza intr-un birou, intr-o corporatie. Asta e tinuta de zi, nu de seara. Accesorizarea cu acel cojocel si restul ii aduce in aceasta seara un premiu BAU.
Atunci cand trebuie sa iesim la un asemenea eveniment, trebuie sa fim atenti. Daca nu ai timp sa iti iei haine de toamna si mergi in cele de vara, mai bine stai acasa. E o vedeta care apare pe sticla si asa ceva e impardonabil.
Vezi aici cine a luat trofeul WOW!

Ruby- Cred ca in ultima vreme a devenit fan foarte mare J Lo sau Kim Khardashian.

Daca isi doreste o astfel de rochita, trebuie sa cumpere de la brandul original. Ii dam 4,5. E o nota foarte buna pentru ea.

Sifonata a iesit Amalia Enache- Nu e o rochie urata, dar nu e potrivita pentru o tinuta mondena. E prea frig pentru o asemenea tinuta. E o linie clasica pentru cineva care lucreaza intr-un birou, intr-o corporatie. Asta e tinuta de zi, nu de seara.
Accesorizarea cu acel cojocel si restul ii aduce in aceasta seara un premiu BAU. Atunci cand trebuie sa iesim la un asemenea eveniment, trebuie sa fim atenti. Daca nu ai timp sa iti iei haine de toamna si mergi in cele de vara, mai bine stai acasa. E o vedeta care apare pe sticla si asa ceva e impardonabil.

Adina Buzatu- Tinuta ei nu e gresita.

E genul de tinuta pe care o abordeaza unele fete cand ies prin cluburi. Pentru varsta ei, trebuie sa aleaga altceva. Nu sunt piese urate, dar sunt combinate extrem de gresit. Tinuta ei este una sport-rock. Merita nota 1.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi aici cine a luat trofeul WOW!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.