Un masacru cumplit socheaza din nou America. Un tanar a mitraliat studentii unei universitati din Statele Unite

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 18:10

9 persoane si-au pierdut viata si alte 7 au fost grav ranite pana ce atacatorul a fost ucis intr-un schimb de focuri cu politistii.

Un apel terifiant primit ieri la numarul de urgenta a pus pe jar autoritatile din Oregon. Cineva intrase in campusul universitatii si semana groaza printre studenti.  

Acest barbat este socat de marturisirile pe care i le-a facut fata lui, o tanara care a reusit sa scape ca prin urechile acului dupa ce a fost ranita, prefacandu-se ca a murit.

Cativa dintre tinerii care au scapat din fata agresorului s-au refugiat intr-o librarie din apropierea campusului.


Atacatorul, un tanar de 26 de ani, a fost identificat in scurt timp si ucis intr-un schimb de focuri cu politistii. Mult prea tarziu, insa, pentru cei 9 tineri carora le-a luat viata fara nicio remuscare.

Atacurile armate din campusuri universitare sau alte locuri publice nu mai sunt o noutate pentru autoritatile americane. Insa de aceasta data oamenii legii nu isi pot da inca seama care au fost motivele pentru care individul a recurs la un astfel de gest extrem.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia atacatorului inca nu poate crede ca tanarul a fost capabil de asa ceva.Sute de oameni s-au strans aseara intr-un parc in memoria celor 9 tineri ucisi cu atat bestialitate.

Cu lumanari aprinse si cu lacrimi in ochi, intreaga comunitate s-a rugat pentru suflete nevinovate ale victimelor. Inmormantarile vor avea loc in zilele urmatoare.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.