Apar imagini noi din Siria, dupa bombardamentele Rusiei. Ce declaratii au dat americanii despre aceste atacuri!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 19:38

Intre timp, sirienii posteaza filmulete care arata victime in randurile civililor.

Sunt imagini tulburatoare venite din Siria, dar nu se stie  daca acestea au fost inregistrate dupa atacurile aeriene ale Rusiei. Autorul filmuletului spune  ca este real si ca a fost inregistrat dupa declansarea ofensivei aeriene.

In imagini se poate observa o cladire din care iese fum iar cel care a inregistrat imaginile spune ca exista si victime in randurile civililor. Pe de alta parte, un alt filmulet arata un avion care pierde din altitudine.

Rebelii sirieni sustin ca ei ar fi doborat avionul in zona Hama, fiind vorba despre un Suhoi 25 implicat in operatiunea aeriana din Siria. Imaginile nu arata insa daca aparatul se prabuseste sau nu. Nici aceasta informatie nu a putut fi confirmata.

Alte imagini postate la o zi dupa inceperea bombardamentului in Siria arata imagini dintr-un spital, unde pot fi vazuti mai multi raniti, printre care si copii.

Intr-un alt cadru apar 8 cadavre si mai multi oameni care se roaga pentru ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liderul rus, Vladimir Putin, explica aceste imagini.

Numai ca americanii au o alta parere. Dincolo de aceste informatii contradictorii, apare un nou scenariu. Acela al unei invazii terestre in Siria. Surse libaneze spun ca Iranul si Hezbolahul vor participa cu trupe la aceasta operatiune de recucerire de catre Siria a teritoriilor pierdute.