Anca de la Strehaia a ajuns la capatul rabdarii! A recunoscut ca va face ASTA in prinvinta lui Leo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Anca de la Strehaia plange intr-una din cauza lui Leo si a iubitelor sale. Mama celor doi baieti ai lui pare dispusa sa ia o decizie radicala in ce-l priveste.

Anca de la Strehaia nu mai suporta sa planga zi si noapte din cauza lui Leo si a iubitelor sale si ca atare a luat hotararea de a se detasa de el. "Nu mai vreau sa imi stric sanatatea din cauza lui. M-am facut frumoasa pentru el. Am renuntat la fuste si batic tot pentru el, da rcand il vad cu Dana si Rentata mi se strange inima. Eu arata mult mai bine ca Dana.

Picioarele mele sunt mult mai frumoase. Mi-am pus in buze acid hialuronic sa fiu mai frumoasa, ma imbrac mai sexy, insa Leo nici nu se mai uita la mine. A disparut respectul pentru mine. Nu ma interesa ca umbla cu femei, insa sunt mama copiilor lui"

Urmareste video si vezi ce a mai zis Anca despre Leo, fostul ei soti!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.