Zeci de oameni au vrut sa vomite cand au vazut-o in costum de baie. Povestea tinerei care se hraneste de doi ani prin tuburi 

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 19:39

La doar 20 de ani, Sara Gebert sufera de o boala care ar e foarte greu de acceptat pentru cei din jur.

Boala ei se numeste preudo obstructie intestinala si gastropareza. Ea nu a mancat si nu a baut nimic de doi ani, din cauza acestei boli rare. Vomita de pana la 60 de ori pe zi si doctorii au fost nevoiti sa o opereze, pentru a-i crea cai de acces artifiale catre stomac, pe unde ii e administrata o dieta artificiala.

Sarah se comporta ca orice adolescent de 20 de ani, desi ii este foarte greu.

"E greu atunci cand o boala iti schimba aspectul fizic atat de mult. Cu hainele pe mine, nimeni nu banuieste ca nu sunt o persoana 'tipica', dar la plaja e o cu totul alta situatie", a marturisit ea.

Din nefericire, oamenii se obisnuiesc greu cu aspectul ei si Sarah a povestit ca a fost jignita cand s-a aratat in public cu toate tuburile care ies din ea, oamenii spunandu-i in fata ca e "scarboasa".

Intr-o astfel de iesire la piscina, Sarah a cunoscut un tanar care nu a fost intimidat de problema. El a trecut printr-o operatie asemanatoare si avea si el o bucata de intestin indepartata, asa ca a sfatuit-o despre cum sa isi desfasoare viata de acum incolo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oricare

dintre doi am putea fi in aceasta situatie, ar trebui sa incercam mai des sa vedem dincolo de aparentele superficiale.