Ajunsese sa planga in fiecare zi din cauza ca toata lumea radea de urechile lui! Cum arata acum acest baietel, dupa ce parintii au decis sa il opereze

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 18:40

Gage Berger, un baietel in varsta de 6 ani din Statele Unite, era luat mereu peste picior de colegii lui din cauza urechilor clapauge pe care le avea.

Desi pare o problema minora, acest lucru l-a afectat foarte mult, iar baietelul ajunsese sa se izoleze, in incercarea de a se ascunde de cei din jur.

"Era mereu deprimat iar moralul lui era la pamant. Initial am crezut ca nu este o problema atat de grava, dar am realizat ca Gage incepe sa se izoleze, iar dezvoltarea si increderea in sine au de suferit. Asa ca am decis sa facem ceva", spun parintii lui.



Astfel, ei si-au cheltuit economiiile de o viata pe o operatie estetica de reducere a marimii urechilor. Acum micutul arata perfect normal iar zambetul i-a revenit din nou pe buze. Iata cum arata in prezent:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.