Si-a lipit bucati de hartie igienica pe fata si a dat cu albus de ou peste ele! Pare ciudat ce face, dar uite ce se intampla dupa ce si le da jos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 19:49

Daca aveti probleme cu tenul si nu stiti ce sa faceti pentru a scapa de ele, puteti incerca trucul de mai jos. Este simplu de realizat, iar rezultatele sunt vizibile rapid.

Mai intai trebuie sa spargeti doua oua intr-un bol si sa separati albusul de galbenus. Ulterior, cu ajutorul unei pensule, aplicati un strat de albus pe fata, insistand pe zonele cu probleme.

La pasul urmator trebuie sa luati mai multe bucati de hartie igienica, sa separati straturile si sa le lipiti pe intreaga suprafata a tenului, dupa care sa aplicati peste ele un nou strat de albus.

Lasati masca sa actioneze timp de 30 de minute, dupa care dezlipiti-o de pe fata si clatiti foarte bine cu apa.

Veti observa ca tenul arata mult mai bine si este mai luminos.

Aceasta masca curata tenul in profunzime, deschide porii si elimina punctele negre. Albusul de ou din componenta ei este bogat in nutrienti si vitamina A, care ajuta la vindecarea acneei si reduce ridurile.

Iata si un material demonstrativ:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”