Blestem al mortii pe Drumul European 85! 4 oameni, printre care si o copila de numai 7 ani, si-au pierdut viata in drumul spre casa

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 18:30

Caruta in care se aflau a fost spulberata de un autoturism care circula regulamentar.

Nenorocirea s-a petrecut duminica seara, dupa lasarea intunericului. Intr-o caruta se aflau 12 persoane  care  se intorceau acasa. Se pare ca oamenii, printre care si cinci copii, veneau de la o rampa de gunoi, de unde ar fi adunat mai multe haine. In dreptul Satului Haret, carutasul a traversat Drumul European 85, fara sa se asigure. Chiar atunci, o masina venea dinspre Focsani. La volan se afla o tanara care, desi a tras de volan,  nu a mai putut evita impactul frontal cu atelajul. 

Ramasitele carutei s-au imprastiat pe zeci de metri distanta, iar masina s-a oprit intr-un sant, la o distanta de peste 50 de metri de locul impactului.

Printre persoanele moarte din caruta s-a aflat si o copila de numai sapte ani. Alte 8 au fost grav ranite si transportate de urgenta la spital! Fratele fetitei decedate, in varsta de 9 ani, este acum in coma si se zbate sa supravietuiasca.

Medicii sunt, insa, rezervati.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand rudele victimelor au aflat de accident, a inceput taraboiul.

Revoltati, oamenii cautau  soferul masinii, fara sa stie ca acela care a declansat nenorocirea a fost chiar carutasul. Tanara soferita a fost luata de politisti la scurt timp de la producerea accidentului, tocmai pentru a nu fi linsata de familiile mortilor. Soferita nu a patit nimic in urma tragediei. Ca prin minune, au scapat si caii inhamati la caruta spulberata.

Este al doilea accident deosebit de grav petrecut in Vrancea, pe Drumul European 85, in doar 4 zile.saptamana

trecuta, alti 4 oameni au murit pe loc in urma unui accident de circulatie. Ei  au fost inmormantati impreuna, ieri.

 

Taguri: