A iesit soarele si pe strada micutei gimnaste cunoscute ca „Nadia din beci”. Andrada are acum un acoperis deasupra capului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 18:20

Dupa ce Stirile Kanal D au aratat in ce conditii traiesc bietii oameni, s-a gasit o solutie si pentru ei!

Dupa 3 ani ani petrecuti in subsolul unei case de la marginea Sibiului, chiar daca lipsurile si grijile le intuneca si acum traiul, micuta gimnasta si familia ei se simt mai bogati ca niciodata.  Pe langa beciul cat o cutie de chibrituri in care au trait 3 ani, camera mica li se pare un adevarat palat. Micuta gimnasta Andrada, fratele ei- Andrei si parintii lor vad, in sfarsit, cum arata razele soarelui prin ferestre.

Pe Andrada, gimnasta in devenire, v-am aratat-o acum cu cateva luni. Se chinuia, ambitioasa, sa faca spagatul in pat si stand in maini, pe-un morman de moloz din curte. Familia Lucaci are acum unde sa stea- dupa indelungi interventii, primaria i-a pus pe cei patru pe lista de prioritati. Locuinta sociala pe care au primit-o e ca un vis implinit.

De la oamenii milosi, fratii Andrada si Andrei au primit de toate.

Totul li se pare un lux si parca nu indraznesc sa spere la mai mult. Chiar daca lipsurile ii impiedica sa aiba o copilarie normala, Andrada si Andrei lupta sa faca sa faca performanta si sa spere ca intr-o buna zi vor ajunge la marile competitii din lume. In sufletele lor mici, stau ascunse o multime de dorinte.

Pana la faima mondiala, micutii trebuie sa treaca de iarna.

Singurele venituri ale parintilor sunt alocatiile si ajutorul social. Daca doriti sa-i ajutati si dumneavoastra, aveti mai jos contul deschis la Banca Transilvania,  pe numele Lucaci Gabriela:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

RO 23BTRLRONCRT0288168201

 

Taguri: