Ministerul Sanatatii este executat silit!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 17:35

Portareii s-au prezentat astazi la sediul institutiei si au inceput inventarierea bunurilor care pot fi vandute.

Dupa 5 ani in care si-au plans nenorocirea si s-au tot plimbat pe la tribunale, parintii bebelusilor morti in incendiul de la maternitatea Giulesti sunt pe cale sa obtina despagubiri de peste 4 milioane de euro!

Cine sa plateasca pentru ziua de 16 august 2010, care ar fi trebuit sa fie un inceput de drum in viata pentru 6 nou-nascuti, si nu sfarsitul? Chiar in maternitatea in care au venit pe lume.

Persoanele condamnate, Primaria Capitalei si Ministerul Sanatatii sunt platitorii de pe decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti! Ei trebuiau sa achite daunele de peste 4 milioane de euro, catre familiile celor 9 bebelusi, care si-au pierdut viata sau au fost raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti.

Ministerului Sanatatii ii revenea sa plateasca doar a douasprezecea parte din suma totala! Primaria are, insa, conturile blocate, iar persoanele condamnate nu dispun de o suma atat de mare, incat sa acopere partea lor de daune! Asa s-a ajuns la Ministerul Sanatatii, care, potrivit

unei alte decizii, trebuie sa achite intreaga suma de 4 milioane de euro, catre familiile bebelusilor!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ministerul ridica din umeri ca nu are atatia bani de dat! Cand trebuie sa iei bani de unde nu ai, a fost cautata alta solutie, in al treisprezecelea ceas!

Pana la rectificarea

bugetara pentru Ministerul Sanatatii, executorii judecatoresti stiu una si buna! Ce-i in mana nu-i minciuna!

Dupa ani intregi de asteptare, patru dintre cele 9 familii care urmeaza sa fie despagubite au ajuns, impreuna cu un executor judecatoresc, la Ministerul Sanatatii. Parintii sunt hotarati sa mearga pana la capat, pe drumul dreptatii pentru copiii lor morti!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.