Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 31

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:29

Macit se hotaraste: rupe logodna cu Pelin!

Mai hotarat ca niciodata sa discute cu tatal lui Neriman, Macit isi ia inima in dinti si merge sa clarifice situatia dificila in care se aflau din cauza deciziei sale de a se logodi cu Pelin. Macit are curajul sa se prezinte in fata lui Faiz, insa intalnirea nu se desfasoara conform asteptarilor sale.

Tanarul i se confeseaza tatalui iubitei sale si ii marturiseste dragostea pe care i-o poarta lui Neriman.

Ii spune apoi ca din cauza unor probleme financiare ale firmei sale, a fost nevoit sa se logodeasca cu Pelin, ca sa-si salveze tatal, familia. Acest lucru nu-l induioseaza pe Faiz care ii spune transant tanarului ca Neriman este ranita si ca se va indeparta de el.


In tot acest timp, Zehra aduna zestre lui Nezahat, pentru ca Asim a abordat-o din nou si i-a promis ca se vor casatori asa cum stabilisera initial.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Comportamentul lui Emre il scoate din sarite pe Sinasi si Ruya incearca sa-l linisteasca. 

Cand Neriman afla ca tatal ei doreste s-o marite, se sperie si fuge la Gulter. Dupa cele intamplate, Macit este nevoit sa ia o decizie si ii spune lui Pelin ca rupe logodna. Aceasta nu pare a avea de gand sa se abata din drumul sau. Inca o data Sahika o va ajuta pe Pelin sa-si faca jocul.