Leo a luat foc! Renata i-a luat masina fratelui Loredanei Chivu cu banii de pe Lamborghini-ul de la el! "I-a cumparat X 6 astuia de la cartofi"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:29

Leo a acuzat-o pe Renata ca i-ar fi cumparat lui Razvan o masina, dupa ce a vandut Lamborghini-ul pe care a incasat o mica avere.

 

Leo a luat foc! Renata i-a luat masina fratelui Loredanei Chivu cu banii de pe Lamborghini-ul de la el! "I-a cumparat X 6 astuia de la cartofi"
Leo a acuzat-o pe Renata ca i-ar fi cumparat lui Razvan o masina, dupa ce a vandut Lamborghini-ul pe care a incasat o mica avere. "Ia vino! Vino cu camera dupa mine! Vino, mai, cu camera dupa mine!  Hai! Sa va arat eu voua ceva! Sa vedeti ce face Renata cu banii mei! Veniti cu camera dupa mine", a spus Printul suparat foc.
"Vreau sa arat lumii ce a facut Renata. Uite, vino incoace, sa vezi ce a facut Renata cu banii mei. Ca zice ca eu nu stiu. Uita-te si tu! I-a cumparat masina lui Razvan Chivu! Uita-te si tu! Deci i-a cumparat masina lui Razvan Chivu! Uita-te si tu! Astuia de la cartofi i-a cumparat Renata X6, frate! Uita-te si tu! Asta e masina cu care a venit Razvan, da? Asta e masina! Sa vada toti telespectatorii ce a facut Renata cu banii mei", a adaugat Leo de la Strehaia.
Intra aici si vezi materialul video!

" Ia vino! Vino cu camera dupa mine! Vino, mai, cu camera dupa mine!  Hai! Sa va arat eu voua ceva! Sa vedeti ce face Renata cu banii mei! Veniti cu camera dupa mine", a spus Printul suparat foc.

" Vreau sa arat lumii ce a facut Renata. Uite, vino incoace, sa vezi ce a facut Renata cu banii mei.

Ca zice ca eu nu stiu. Uita-te si tu! I-a cumparat masina lui Razvan Chivu! Uita-te si tu! Deci i-a cumparat masina lui Razvan Chivu! Uita-te si tu! Astuia de la cartofi i-a cumparat Renata X6, frate! Uita-te si tu! Asta e masina cu care a venit Razvan, da? Asta e masina! Sa vada toti telespectatorii ce a facut Renata cu banii mei", a adaugat Leo de la Strehaia.


Intra aici si vezi materialul video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”