Avocata Paula Iacob s-a stins din viata in aceasta dimineata

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:29

Ea a fost internata la spital in urma cu 3 saptamani, dar, inca de atunci, medicii erau extrem de rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

Regina avocaturii romanesti, cum o numeau prietenii, a murit la 83 de ani. Inima Paulei Iacob a incetat sa mai bata. Acum raman in urma amintirile cu doamna care a aparat personaje controversate- de la Nicu Ceausescu pana la Gigi Becali.

Colegul, dar si prietenul Paulei Iacob, avocatul Daniel Ionascu a fost printre primii apropiati care au ajuns la capela cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al celebrei avocate.

Simtea ca i se apropie sfarsitul, spera insa din tot sufletul ca se va face bine. In urma cu doua luni, avocata a suferit un atac cerebral care a tintuit-o pe patul de spital. In ultima clipa, a cerut sa fie dusa acasa, semn ca stia ca sfarsitul ii e aproape.

O viata plina pana la final. Si nu degeaba i se spune „regina avocaturii romanesti”. Paula Iacob a inceput facultatea la 16 ani, iar la 20 de ani intra deja in paine! In cei 60 de ani de avocatura, a reusit sa iasa in evidenta aparand personje controversate,

de la Nicu Ceausescu si pana la Gigi Becali.

Cand isi dadea jos roba, Paula Iacob devenea parca un alt om. Ii placea sa traiasca dupa bunul plac. Desi avea o varsta venerabila, doamna avocaturii romanesti organiza petreceri cu lautari si nu se sfia sa cante si sa danseze. Putini sunt cei care stiu ca Paula Iacob era pasionata de motociclism. A indraznit sa se urce pe motor cand avea peste 80 de ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Joi, Paula Iacob va pleca spre cele vesnice. Inmormantarea va avea loc la cimitirul Bellu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.