Un baietel de 4 ani se plangea ca il doare stomacul. Doctorii suspectau o tumoare, dar baietelul era "insarcinat". Explicatia e halucinanta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 17:15

Doctorii au spus ca suferea de o boala extrem de rara.

Un baiat in varsta de 4 ani, din India, s-a plans de dureri puternice de stomac iar parintii l-au dus la spital. Analizele au aratat ca el avea un fetus in abdomen.

El s-a nascut "insarcinat", adica a avut un fat in corpul sau de la nastere. Boala se numeste "foetus in fetu" si afecteaza 1 din 500.000 de nasteri. Embrionul mort, care avea maini, picioare, unghii si un cap format partial, a fost indeparatat dupa o operatie care a durat cateva ore. 

Acum, pacientul este bine, dar ramane sub supravegherea medicilor.

'Foetus in fetu' apare atunci cand femeia ramane insarcinata cu gemeni, dar unul dintre embrioni intra in celalalt prin cordonul obilical si devine un parazit, care se hraneste din corpul fratelui.

De obicei, acesti paraziti nu traiesc dupa nastere, dar, daca o fac, pun in pericol viata bebelusului care ii poarta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.