O femeie care stie sa aiba grija de ea: are 55 de ani, dar arata de 28! Cum sa faci sa arati la fel de bine la varsta ei? Galerie FOTO

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 nov 2020, 21:50

Cand suntem tineri, nu toti suntem si frumosi, dar cand ajungem la o anumita varsta, sa arati tanar e sinonim cu a fi frumos. Spunem ca frumusetea este in ochii provitorului dar, ce-i drept, tineretea acestei femei mature ii lasa cu gura cascata si pe cei mai sceptici dintre noi. Cine spune ca frumusetea si succesul sunt arbitrare, sa citeasca, mai jos, care este rutina care aduce bunastare si tinerete - e valabila pentru toate reprezentantele sexului frumos.

Shellie Bo Talley are 55 de ani dar arata de 28. Singurul lucru care ii tradeaza varsta este parul carunt. Shellie e mama, bunica si CEO al unei mari companii. Mai ai nevoie de vreun motiv ca sa citesti reteta frumusetii si tineretii ei?

1. Acel fel de sport care se potriveste cu personalitatea ta

Nu cred ca mai incape indoiala ca pentru ajunge la performanta de a arata atat de bine la varsta a doua este nevoie de sport.

Atentie! Toata lumea fuge de sport ca de nu stiu ce.  Pe buna dreptate, pentru ca tot ce vedem mediatizat este sportul de performanta sau sportul extrem. Ei bine, exista si solutii mai la indemna care dau randament daca sunt imbratisate ca un stil de viata: mersul zilnic pe jos, joggingul, mersul pe bicicleta sau unul dintre sporturile care presupun conectarea trupului cu mintea: yoga si pilates. E suficient sa ajungi la un singur curs si iti vei da seama cat de bine functioneaza sportul asupra motivatiei si sanatatii organismului.



2. Rasfata-te in fiecare luna cu ceva nou

Shellie Bo Talley se imbraca ca o pustoaica de 20 de ani, fara sa creeze contraste. Lungimea potrivita a rochiei, decupajul discret al bluzei, accesorizarea perfecta si, desigur, bucuria de a purta macar o data pe luna cate ceva nou. Fie ca vorba de un trenci nou de toamna, de imbracaminte sport pentru o noua abordare a timpului liber sau de o rochie eleganta, gaseste-ti timp si resurse pentru a-ti reaminti cu orice prilej ca feminitatea trebuie sarbatorita.
Nu-ti gasi scuze ca restul femeilor care spun ca nu mai au timp de umblat prin magazine; cine a spus ceva de magazine? Daca ti s-a pus pata sa te recompensezi cu pereche de pantofi comozi si eleganti pentru munca, in pauza de masa ai timp sa-i gasesti pe un magazin online precum shopamor.ro, si sa-ti starnesti acei fluturi in stomac specifici asteptarii unei livrari.



3. Imbratiseaza-ti varsta si noutatile pe care le presupune


Ce-i un fir de par alb la 25 de ani, cateva fire la 40 si intreaga podoaba capilara incaruntita pana la 60? Atat pentru o femeie dar si pentru un barbat, momentul in care organismul ne transmite sa o luam mai incet prin schimbarea culorii parului este, de departe, un adevarat soc.
Multi nici nu apuca sa se vada cu parul alb pentru ca se infiinteaza la salon de la primele fire argintii. Adevarul este ca parul alb, purtat cu demnitatea si experienta varstei, este, pentru ambele sexe, ceva distinctiv, ceva care poate scoate din multime; intr-un sens bun, desigur. Daca firul e subtire, parul alb poate fi purtat scurt, intr-o tunsoare pixie; daca firul e gros iar podoaba capilara bogata, nuantele de alb-gri vor putea fi puse in valoare printr-o tunsoare bob in varianta mai lunga (lob) care va putea fi accentuata de niste onduleuri lejere.


4. Cauta in tine zeita launtrica

„Fii cea mai buna versiune a ta“, acesta este motto-ul lui Shellie. Si e de-a dreptul firesc, daca stam bine sa ne gandim. Bunicile noastre, mamele noastre, daca nu descind din familii boieresti, probabil ca nu au cultura ingrijirii de propria persoana atat de accentuata precum au, probabil, reflexele de a avea grija de ceilalti. Ceea ce nu este ineaparat bine. Trebuie sa existe un echilibru. Si, pentru a putea da, trebuie ca mai intai sa ai de unde da. Iar noi, ca oameni, dam insutit mai mult mai departe atunci cand avem o parere buna despre propria persoana. Faptele bune, complimentele, o zi buna la munca, toate acestea ne incarca bateriile. Asa ca, e bine sa le cautam cu orice prilej.


4. Inconjoara-te de oameni dragi

Cat este de simplu sa fim noi insene in prezenta familiei sau a prietenilor apropiati? Cel mai simplu. Iar aceste momente in care nu facem eforturi de integrare, de socializare sau de acceptare sociala, sunt cele in care reusim cu adevarat sa ne relaxam si sa functionam cu un consum minim de energe.  Mai mult, momentele joviale sunt foarte probabil sa se produca in compania oamenilor in preajma carora te simti comod sa faci glume de tot felul. Beneficii concrete? Rasul ajuta la imbunatatirea starii de spirit, la cresterea colesterolului bun si a hormonilor cu rol important in sistemul imunitar.

Sursa foto: https://instagram.com/iammsbotalley/

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”