Si-a pus mana la gura cand s-a trezit dimineata si a vazut ce era pe perna pe care a stat cu urechea. A intepenit cand a vazut ce i-a iesit din canalul auditiv

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 15:25

Nimic nu e mai infiorator decat sa te trezesti in modul in care acest barbat a facut-o intr-o dimineata.

Un barbat habar nu avea ce s eintampla cu urechea lui. Desi il durea timp de mai multe zile, el nu si-a dat seama ca poate avea o problema grava. Ba mai mult incepuse sa se vaite ca nu mai auzea la fel de bine, dar a crezut ca este de la apa, caci inotase prea mult in ultima perioada.

Intr-o dimineata insa, a constatat cu infrigurare ca din ureche ii curgea un gen de puroi.

Nu a mai stat pe ganduri si a mers la medic unde a constatat ca are un fung exterior. Medicul i-a zis ca a acumulat o bacterie, cel mai probabil din apa. De regula, copii fac infectii la ureche, insa si ca adult poti pati astfel de lucruri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.