Jean de la Craiova a castigat 20.000 de lei la Roata Norocului pentru o familie nevoiasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:31

In aceasta editie a emisiunii "Roata Norocului" Jean de la Craiova a jucat pentru o familie nevoiasa cu 8 copii, dintre care 7 sunt minori.

Valentina, mama celor opt copii pe care-i are in grija a fost diagnosticata cu cancer la san, iar in acest moment se afla inca sub tratament post-operator. Singura sursa de venit a acestora este salariul mamei.

Din fericire, norocul a fost de partea cantaretului iar acesta a reusit sa castige 20.000 de lei cash dupa ce a oferit solutia corecta a puzzle-ului: "Cine este la turci pasa, la rromi este bulibasa".



Indiferent de castigurile de la “Roata Norocului”, fiecare dintre copiii pentru care vor juca vedetele va beneficia o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finladeza.

In cadrul campaniei ”Salvator de viitor”, initiate de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza alaturi de Kanal D si Habitat for Humanity Romania, putem ajuta impreuna mai multi micuti care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos.

##VIDEO145408##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”