Fantanile arteziene din centrul Bucurestilor merg si pe ploaie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 21:31

De unde atata apa in centrul Capitalei? Sa fie de la ploaia care cade neincetat de trei zile sau de la artezienele care functioneaza de parca ar fi miezul verii?

Greu de spus, dar si mai greu e sa calculezi banii risipiti de aceste arteziene, de care autoritatile par sa fi uitat.
Artezienele de la Unirii functioneaza  mai ceva ca in timpul verii. Si cine stie? Poate daca se incinge cineva de la ploaie, se si racoreste in apa rece ca gheata! Plus ca asa mai aduna si autoritatile un ban la bugetul local.

Doar scaldatul se lasa cu amenda. 

Alti trecatori cred ca mai marii orasului asteapta inghetul pentru a amenaja patinoare. Zgribuliti si plouati paznicii sunt la datorie. Ei stiu una si buna: nimeni nu are voie sa se scalde in fantani, asa ca sunt numai ochi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sau poate ca,

in ciuda ploii din ultimele 3 zile, autoritatile s-au gandit ca va iesi soarele? Astazi un angajat era pe teren si oprea apa de la fantana principala. Celelalte or fi avand consumul neglijabil? Sau sunt inchise pe etape?

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.